Autumn Vibes Met dit basis recept maak je heerlijke koolhydraatarme en suikerarme stoofpeertjes. Lekker voor in de yoghurt of als snack. Eigenlijk passen stoofperen overal bij, in de ochtend bij de yoghurt, in de middag als snack of bij je wafels en in de avond als heerlijke toevoeging op je maaltijd. Bij een stukje biefstuk en portsaus komt dit zoetige hapje fantastisch tot zijn recht! Houd je met dit recept dan ook vooral niet in, want je gaat zien dat je altijd te kort komt voor alles wat je met deze parel kan maken.
SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!
0
Gram Carbs
0
Gram Eiwit
0
Gram Vet
0
Gram Vezels
Recept
Met enkel 5 ingrediënten maak je deze roze bananenwafels, koolhydraatarm en vezelrijk. Heerlijk om te gebruiken bij het ontbijt of mee te nemen naar het werk. Deze wafels zijn diepvriesproef, 1 keer bakken is dus oneindig vaak genieten. ENJOY!
Snijd dunne reepjes van de citroen af. Schil de peertjes en laat de steeltjes eraan zitten.
Zet de peertjes in een stoofpan en giet de wijn erbij. Zet de peertjes met water net onder.
Zet de pan op het fornuis op een middelhoog pitje.
Voeg de citroen, stevia, honing, kaneel en optioneel wat kruiden en breng aan de kook.
Stoof minimaal 1 tot 2,5 uur. Serveer warm of koud bij bijvoorbeeld je yoghurtbowl.
Notitie
Houd de stoofperen het langst goed door ze in wenkpotten in de koelkast te bewaren, zo kun je lekker lang genieten van je stoofperen. Zorg ervoor dat ze wel goed onder het vocht staan wat je opgebouwd hebt in de pan.
Benieuwd wat je nog meer kan maken van stoofperen? Kijk dan eens naar de stoofperenwafel of stoofperen pompoenbrood, heerlijk om van je over gebleven stoofperen te maken.
Geef een reactie