Coockie dough ijs

Hi!

Wie had dat nou verwacht na een hele week slecht weer en dan vandaag een gevoelstemperatuur van 30 graden. 🤨 een beetje het zelfde als de auto instappen en naar Italië rijden en de auto daar uitstappen. Die flinke vlaag van warmte die dan over je heen komt. Het geeft een echt vakantie gevoel, wat is jouw kenmerkt jouw echte vakantie gevoel?

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

  • Coockie dough: 3 el pindakaas

  • 60 gr havermeel

  • 3 el pure choco chunks

  • 3 el olie

  • 2 el soyamelk

  • Ijs: 2 bananen

  • 3 el honing

  • 1 ltr kokosyoghurt

  • 45 gr whey

  • 4 el ongebrande noten

  • 100 gr pure chocolade

Bereiding

  • Meng alle ingrediënten voor de coolockie dough door elkaar tot een kruimige massa.

  • Rol nu met je handen kleine knippers van het kruimige beslag en leg aan de kant. (Is je massa te kruimig meng 2 el melk erbij).

  • Schil en prak de bananen.

  • Voeg nu de yoghurt, honing en whey toe en spatel door tot een egale massa.

  • Stort de yoghurt massa in een bakvorm of ovenschaal.

  • Verdeel nu je coockie dough balletjes voor de yoghurt massa. Smelt ondertussen de chocolade.

  • Verdeel de noten en eventueel nog wat banaan over de overkant en besprenkel met je gesmolten chocolade. Zet het ijs nu voor minimaal 4 uur in de vriezer. ENJOY

Notitie

Kijk op de website voor andere leuke en lekkere ontbijt, brood of snack recepten.