PBJ-Oats

Hi!

Wauw deze afgelopen dagen kwamen echt precies uit met al mijn ontbijtjes. Daar kan ik dan ook echt zo ontzettend van genieten. Zo heb ik geen overtollig afval en heb ik alles precies opgemaakt. Zo maak ik vandaag nog even optimaal gebruik van mijn restjes pindakaas die niet meer uit mijn potje gaat, met deze pbj-oats.

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

Bereiding

  • Verwarm de melk in de glazen pindakaaspot 30 tot 45 seconde in de magenetron. Die doe pot niet te vol, de melk zal namelijk nog iets omhoog komen.

  • Voeg de havermout toe aan de warme melk en roer stevig door, zodat de pindakaas goed mee wordt genomen in je havermoutpap.

  • Schep als laatste de jam over de havermout en bestrooi nog met granola en blauwebessen. De granola die ik heb gebruikt is die van Ootgranola, deze zijn zonder toegevoegde suikers en bomvol van smaak.

Notitie

Ben je benieuwd naar andere leuke en gezonde ontbijt recepten, check dan hier of kijk op de website voor alle leuke ontbijt, lunch en snackrecepten.