Pannacotta

Hi!

Bedankt voor al jullie lieve berichtjes gisteren! Voel me vandaag echt stukke beter en laten we dat maar gelijk vieren. Gisterenavond had ik ook echt zin in een toetje, maar het was eigenlijk te laat om nog echt iets te eten. Dus ik dacht dan ga ik vast iets lekkers maken voor mijn ontbijt. Uit deze inzinkende vreetkick zijn deze heerlijke pannacotta ontbijtpuddinkjes ontstaan. Jammyyy

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

Bereiding

  • Week de gelatine blaadjes in een bakje met koud water. Meng ondertussen de overige ingrediënten in een mengkom samen.

  • Knijp de gelatine blaadjes uit en verwarm ze in een steelpan met 100 ml water. Voer in de pan tot de gelatine blaadjes helemaal zijn opgenomen.

  • Voeg het gelatinewater toe aan je mix en verdeel over 2 bakjes.

  • Zet nu in voor minimaal 4 uur in de koelkast. Serveer samen met granola en aardbeien en tadaaa daar is je ontbijtdessert!

Notitie

LET OP dat je het gelatine water niet aan de kook brengt. Het moet opwarmen, maar niet gaan koken. Kijk op de website voor andere leuke ontbijtrecepten of inspiratie.