Monkey havermout

Hi!

Het weekend staat voor de deur en je hebt nog even wat extra energie nodig! Maak dan deze heerlijk romige monkey havermout. Supersnel klaar en boordevol eiwitten en vezels. Zo kun je je laatste werkdag nog even knallen voor je kan gaan genieten van het weekend.

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Met enkele ingrediënten maak je deze romige monkey havermout, ga vooral experimenteren met andere fruitsoorten om zo jouw favorieten havermout te creëren. ENJOY!

Ingrediënten

Bereiding

  • Verwarm de oven op 180 graden.

  • Zet een steelpannetje op het vuur en verwarm de melk.

  • Snij ondertussen de banaan in de lengte door en prak 1 helft fijn.

  • Haal net voor de melk kookt van het vuur af en meng samen met de geprakte banaan, ei, cacaopoeder, havermout, drops, whey en bakpoeder.

  • Spatel goed door tot het een egaal geheel wordt.

  • Stort het geheel in een kleine ovenschaal en leg de andere helft van de banaan hier bovenop.

  • Zet vervolgens vooor +/- 20 min in de oven. Top het geheel nog af met de kokosrasp en ENJOY!

Notitie

Ben je benieuwd naar andere leuke ontbijtrecepten? Kijk dan snel hier.