Kwark ei-salade

Hi!

Ik ben gek op salades op brood, het is soms zo lekker makkelijk. Van tonijnsalade tot vette voorverpakte eiersalade. Maar sinds het moment dat ik mijn homemade eiersalade uitprobeerde, komt er geen voorverpakte salade meer in huis!

We kennen allemaal deze voorverpakte salades uit de supermarkt, vaak onnodig vet en met toevoegingen die ons lichaam helemaal niet nodig heeft. Eten zelf maken met verse producten is niet alleen heel erg lekker en gezond, maar ook helemaal niet moeilijk! Ik besloot zelf een gezondere variant te maken van de eiersalade; eiersalade maar dan skinny. Heerlijk op een cracker, broodje of rijstwafel.

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Een echte easy peasy lemon squizy recept deze keer. Gewoon om dat een lekkere salade ook fantastisch kan zijn. Niet alleen als ontbijt, maar ook om een andere moment van te genieten. Zoals bij de borrelplank. ENJOY!

Ingrediënten

  • 6 eieren

  • 1 el ketchup

  • 1 el mosterd

  • 3 el yogifresh

  • 5 el milde franse kwark

  • Snufje zout en peper

Bereiding

  • Zet een steelpannetje op met water en laat het koken

  • Voeg de eieren toe en kook ze in 10 minuten hard.

  • Laat de eieren schrikken en pel ze af. Prak ze vervolgens fijn met een vork.

  • Voeg te overige ingrediënten toe en roer egaal door. And your done… ENJOY!

Notitie

De gevroren wafels kun je in de oven afbakken op 180 graden ongeveer 6 tot 8 minuten.