Eiwitrijke pannenkoeken

Hi!

Herken je dat ook, je eerste pannenkoek mislukt altijd! Ik heb de tip voor je, wat in ieder geval voor mij werkt. Zet je pan al eerder op het fornuis en laat vast langzaam opwarmen. Leg er nog geen boter of olie in, dan wordt je pan weer te warm. Doe dit pas als je echt gaat beginnen met bakken. Wat is jou favorieten pannenkoek? Met spek 🥓, een lekker plakje kaas 🧀. Of toch traditioneel met stroop 🍯. Ga eens voor deze heerlijke eiwitpannenkoeken. ⠀

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Met enkel toevoegingen op je traditionele pannenkoekenrecept, maak je deze toppers. Ze zijn healthy en eiwitrijk dus ook ideaal als post of pre workout snack. Deze eiwitrijke pannenkoeken zijn diepvriesproef, 1 keer bakken is dus oneindig vaak genieten. ENJOY!

Ingrediënten

Bereiding

  • Verhit een beetje olie in een koekenpan.

  • Prak de banaan met een vork fijn tot een papje

  • Klop alle ingrediënten door elkaar tot een egaal beslag.

  • Schep een kleine saus lepel in de pan en bak de pannenkoekjes 4 á 6 minuten. ENJOY 👩🏽‍🍳

Notitie

De gevroren eiwitrijke pannenkoeken kun je in de oven afbakken op 180 graden ongeveer 6 tot 8 minuten of laat het de avond van te oven ontdooien en warm ze op in de pan. Heb je een magenetron in huis? Nog makkelijk, warm de pannenkoeken dan in 3 minuten op 600 watt op.

Ben je opzoek naar andere leuke ontbijtrecepten of heb je tijd over om nog meer te preppen? Kijk dan snel hier.