Chocolade pannenkoek

Hi!

Deze chocolade pannenkoekjes met havermout zijn heel erg simpel om te maken en staan in ongeveer 20 minuten op tafel. Errrg lekker en makkelijk en je kan ze ook in het weekend vast voorbereiden, zo hoef je ze enkel in de ochtend nog op te warmen en ben je snel klaar om je dag te beginnen.

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

0
Gram Carbs
0
Gram Eiwit
0
Gram Vet
0
Gram Vezels

Recept

Met enkel 8 ingrediënten maak je deze chocolade pannenkoek, koolhydraatarm en vezelrijk. Heerlijk om te gebruiken bij het ontbijt of mee te nemen naar het werk. Deze pannenkoeken zijn diepvriesproef, 1 keer bakken is dus oneindig vaak genieten. ENJOY!

Ingrediënten

Bereiding

  • Doe alle ingrediënten op de olie na in de blender en maal fijn tot een glad en egaal beslag.

  • Zet een pan op het fornuis op een lage stand en doe een schuitje olie in de pan

  • Schep met een jus lepel het beslag in de pan om kleine pannenkoekjes te maken.

  • Smelt ondertussen in een klein steelpannetje de chocolade met een schuitje olie.

  • Laat de chocolade pannenkoekjes op kamertemperatuur zakken voor je ze kan inpakken. Pak je de pannenkoekjes in met vershoudfolie dan kun je ze makkelijk invriezen om ze later nogmaals te gebruiken.

Notitie

De gevroren pannenkoekjes kun je in de oven afbakken op 180 graden ongeveer 6 tot 8 minuten of in de pan leggen en opwarmen op een lage stand.

Ben je opzoek naar andere leuke ontbijtrecepten die je op je zondagbakdag kunt voorbereiden? Kijk dan snel hier.