Bananenbrood

Hi!

Soms ben ik naar zulke moeilijke recepten op zoek of heb je gewoon even geen inspiraties. Uiteindelijk ga ik dan toch voor een klassieker, maar wel met tegenzin. Als mijn ontbijt dan klaar is, ben ik heel stiekem toch echt blij dat ik het heb gemaakt. Kijk toch wat een plaatje.. op zulke momenten bedenk ik me maar weer ‘Het zijn niet voor niets klassiekers’. Jammyyyy

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

Bereiding

  • Verwarm de oven op 180 graden. Schil 3 bananen en prak deze fijn.

  • Voeg hier vervolgens de eieren, olie en honing aan toe en klop stevig door tot alle klontjes weg zijn.

  • Voeg nu de bakpoeder, bloem en havermeel toe en mix tot een kleverig beslag.

  • Voeg als laatste de blauwebessen toe en spatel deze gelijkmatig door het beslag.

  • Stort de mix in je bakvorm en leg hier vervolgens je laatste banaan in plakken overheen.

  • Zet de cake nu voor 45 min in de oven. ENJOY

Notitie

Check of de cake klaar is door een sateprikker in de kern te steken. Komt deze er schoon uit? Dan is de cake klaar, zet hem anders nog voor 10 min terug in de oven. Kijk op de website ook voor andere leuke cake en gezonde snackrecepten.