Appelcrumble

Hi!

Even een lekkere basic. Eigenlijk had ik hem gisteren al willen posten, maar uiteindelijk toch lekker op de bank in slaapgevallen oepsiee…. 😴 dus daarom komt hij vandaag pas online. Zeker de moeite om een keer te maken en vergeet niet om het recept op te slaan!

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

  • 4 appels

  • 3 zakjes anijssuiker

  • 2 el kaneel

  • 200 gram havermeel

  • 90 gram whey

  • 2 eieren

  • 2 bananen

  • 4 el olie

  • 4 el honing

  • 1,5 el amandelschaafsel

Bereiding

  • Verwarm de oven op 180 graden.

  • Schil de appeltjes en verwijder het klokhuis. Snij de appeltjes in kleine stukjes.

  • Meng de appeltjes samen met de kaneel en anijssuiker en stort op de bodem van je ovenschaal.

  • Nu over na het deeg. Schil en prak de banaan. Voeg nu de ei, honing en olie toe.

  • Als laatste de havermeel en whey en schep door tot een kruimige massa ontstaat. Verdeel nu het deeg over de appellaag.

  • En strooi het amandelschaafsel over het deeg. Zet je schaal nu voor 25 á 35 min in de oven. Schep eventueel nog een bolletje vanille ijs eroverheen en ENJOY

Notitie

Kijk op de website voor andere leuke en lekkere ontbijt, brood of snack recepten.