Gevulde paprika

Hi!

It’s Friday again, then Sathurday, Sunday…. Het weekend is begonnen en vandaag geen ontbijtrecept, maar een lekker recept voor op de vrijmibo borrelplank. Ook lekker om voor te bereiden en als snack in de koelkast te leggen als je honger hebt. Een heel prettig weekend allemaal! Geniet ervan.

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

  • 8 minipaprika’s

  • 10 el roomkaas light

  • 2 el sushi kruiden (furikake)

Bereiding

  • Snij met je mes een rondje over de bovenzijde van de paprika. Trek nu voorzichtig de bovenkant van de paprika. Snij het met een klein mesje het witte aan de binnenkant van de paprika eruit.

  • Klop de paprika uit om ook de overgebleven zaadjes eruit te halen.

  • Meng in een apart bakje 1,5 el van de kruiden met de roomkaas. Schep de roomkaas in een boterhammenzakje en knip een puntje eraf.

  • Vul zo de paprika’s en duw vervolgens de bovenzijde in de overige 0,5 kruiden om het af te dekken. ENJOY

Notitie

Kijk op de website voor andere leuke en lekkere ontbijt, brood of snack recepten.