Upside downcake

Hi!

Hi, Hoi, Hallo! Long time no see! Vorige week ben ik er even een weekje tussenuit geweest. Door dat sombere weer had ik even geen inspiratie meer en had weer te veel to-dotjes opgestapeld die ik niet meer weg kon werken. Dus even een weekje rust en alles opgeruimd zodat ik deze week weer fris kan beginnen. Ik heb letterlijk alles upside down gezet, oepss…

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

  • 5 el aardbeienjam

  • 100 gr aardbeien

  • 2 el maïzena

  • 150 gr maismeel

  • 3 eieren

  • 45 ml agavesiroop

  • 100 ml plantaardige melk

Bereiding

  • Verwarm de oven op 180 graden.

  • Mix de eieren op hoge stand met het agavesiroop. Voeg de melk toe en klop nogmaals door.

  • Voeg nu in 3 delen het maismeel toe door een zeef en vouw dit met een spatel door het eiermengsel.

  • Snij ondertussen de aardbeien in plakjes en meng de plakjes met de aardbeienjam. Verdeel de aardbeien massa over de bodem van je bakvorm en bestrooi met een kleine zeef de maïzena erover.

  • Schep het cakebeslag over de aardbeienlaag en bak in 35 min gaar. Bestrooi met een lekkere kruidige of kokosgranola en geniet van je zomerse cake! ENJOY

Notitie

Let op bij het omkeren van de cake dat de aardbeienmassa ook lang de cake zal vallen en dit is erg heet!

Kijk op de website voor andere leuke en lekkere ontbijt, brood of snack recepten.