Biscuit cheesecake

Hi!

Even een kleine voorbereiding, maar zeker de moeite waard. Deze super makkelijk no-bake cheesecake is echt genieten en top om mijn ‘bijna’ weekend mee te beginnen! Dit weekend ook weer super leuke dingen op de planning staan en jullie?

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

  • 200 gram cottage cheese

  • 50 gram magere yoghurt

  • 100 ml kokosmelk of yoghurt

  • 2 el water

  • 10 gram gelatine

  • 1 kandijkoekje

Bereiding

  • Vermaal de yoghurt, melk en cottage cheese met elkaar.

  • Leg de gelatine in lauw warm water om zacht te worden. Knijp de gelatine uit en laat het oplossen in 2 el heet water. Voeg het gelatine mengsel toe een je blender en meng nogmaals door.

  • Giet je mengsel in de bakjes en zet voor minimaal 3 uur in de koelkast.

  • Verdeel in de ochtend je topping over je cheesecake en tadaa. ENJOY

Notitie

Kijk op de website voor andere leuke en lekkere ontbijt, brood of snack recepten.