Appelflap mugcake

Hi!

Vandaag even weer een snel en makkelijk recept. Niet te veel poespas en alles in een kommetjes. Dus ook weinig afwas. Het weer is minder, maar met dit ontbijtje gaan we er wel het beste van proberen te maken. Ook ben ik niet de enige die vandaag gaat voor een lekker warm appel ontbijtje

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

  • 4 el bloem of havermeel

  • 2 el stecia kaneelsuiker

  • 1 el cacaopoeder

  • 1 tl kaneel

  • 0,5 el bakpoeder

  • 1 el olie

  • 2 el water

  • 1 tl natuurazijn

  • 0,5 appel

  • 1,5 el rozijnen

Bereiding

  • Meng de bloem, suiker, kaneel, cacaopoeder en bakpoeder met elkaar in een ruime (magnetron bestendige) kom.

  • Voeg vervolgers de olie, water en azijn toe en mix tot alle klontjes weg zijn.

  • Schil en snij je appeltje fijn. Voeg de helft van je appel en rozijnen toe aan je mix.

  • Zet je mok voor 2 min op 600 w in de magnetron of 90 sec op 900 w. V

  • erdeel vervolgens je overgebleven appel stukjes en rozijnen over je mugcake en een eventueel nog een beetje kaneel. ENJOY

Notitie

Kijk op de website voor andere leuke en lekkere ontbijt, brood of snack recepten.