Aardbeien bananenrolls

Hi!

Dit weekend heerlijk genoten van mijn weekendje aan het strand. Ondanks het minderen weer hebben we heerlijk gewandeld en uiteraard gegeten! Dus nu weer even in het regime. Vandaag heb ik voor jullie mijn fruitige versie op de cinnomonrolls. Wat is jouw favoriete versie?

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

  • 2 bananen

  • 1 ei

  • 250 gram havermeel

  • 7 aardbeien

  • 1 el bakpoeder

  • Topping: 60 ml amandelmelk

  • 30 gram casein aardbei eiwitpoeder

Bereiding

  • Verwarm de oven op 180 graden.

  • Schil en prak de bananen. Voeg de havermeel, bakpoeder en ei toe tot een kruimig deeg.

  • Bebloem je werkblad en stort het kruimige deeg erop. Kneed nu met je handen tot een egale massa. Bebloem extra als het deeg plakt.

  • Snij kleine bolletje en duw uit tot een rechthoek.

  • Snij de aardbeien fijn en verdeel over je deegplak. Rol het deeg op en snij doormidden.

  • Leg de rolls in een ovenschaal en zet voor 30 á 40 min in de oven. Meng de amandelmelk met de casein en verdeel over je rolls. ENJOY

Notitie

Kijk op de website voor andere leuke en lekkere ontbijt, brood of snack recepten.