Pompoen bagels

Hi!

Whoeehoeee zo blij met mijn nieuwe fotostudio en kantoor. Nu ik alles op 1 plek heb kan ik sneller schakelen en verwerken. Zo gaaf om te zien wat ik nu al heb kunnen creëren in een jaar tijd. Nog steeds iedere dag met zo veel inspiratie bezig met nieuwe recepten. Al helemaal zin in de kerstperiode en heerlijke kerstrecepten! Kan jij ook niet wachten tot het december is?

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

  • 200 gram pompoen

  • 150 gram havermout

  • 2 tl kaneel

  • 1 tl bakpoeder

  • 75 gram pure chocolade

  • 100 gram light zuivelspread

Bereiding

  • Kook en pureer de pompoen. Vermaal de havermout fijn tot meel. Verwarm de oven op 180 graden.

  • Meng de meel samen met de bakpoeder en kaneel.

  • Voeg nu de zuivelspread en pompoenpuree toe en spatel door.

  • Snij de chocolade grof en spatel als laatste door je beslag heen.

  • Verdeel de mix in de muffinvorm of donutvorm en zet 30 min in de oven. ENJOY!

Notitie