Hi!
SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!
Recept
Ingrediënten
Koekje: 80 gram havermout
50 gram pindakaas
0,5 tl bakpoeder
110 gram ahornsiroop
Jam: 250 gram blauwebes
1 el chiazaad
Bereiding
Verwarm de oven op 180 graden.
Verwarm de blauwebessen in een steelpannetje en prak fijn. Voeg de chiazaad toe en haal van het fornuis. Schep het mengsel over in een bakje en zet voor min 2 uur in de koelkast.
Vermaal ondertussen de havermout tot meel. Voeg in een mengkom de pindakaas, bakpoeder, siroop en melk samen. Voeg als laatste het havermeel toe en mix tot een egale massa.
Schep 1 á 1,5 el van het mengsel op een bakpapiertje en zorg voor voldoende ruimte tussen de koekjes. Zet de koekjes voor 8 min in de oven.
Haal de koekjes uit de oven en als de gehele bovenzijde droog is schep je 1 tl van het blauwebes mengsel op het koekje.
Zet de koekjes met topping nu nog voor een extra 6 min in de oven. ENJOY
Notitie
Kijk op de website voor andere leuke en lekkere ontbijt, brood of snack recepten.
Geef een reactie