ontbijttaartje

Hi!

Recept

Ingrediënten

  • 500 ml vanille yoghurt
  • 100 ml slagroom light
  • 1 ei
  • 100 gram havermeel
  • 3 el honing
  • 3 el olie
  • 2 bananen
  • 2 el chocolade chunks of vlokken

Bereiding

  • Giet de yoghurt in een theedoek en knoop de 4 punten bij elkaar. Hang de theedoek hoger op met een bak eronder om het vocht op de vangen. Dit kan buiten of in de koelkast.

  • Verwarm de oven op 180 graden.

  • Mix de havermeel met de olie, honing en ei tot een egale massa.

  • Stort de massa in je met bakpapier bedekte taartvorm en zet voor 15 min in de oven.

  • Klop ondertussen de slagroom stijf en schep de hangop uit de theedoek.

  • Spatel nu de hangop in 3 delen door het slagroom heen.

  • Haal de bodem uit de oven en laat afkoelen op kamer temperatuur.

  • Schep de hangop op de koekvorm en snij de banaan in plakjes.

  • . Verdeel de banaan en chocochunks over de hangop. ENJOY

Notitie