Appel-kaneelcups

Hi!

WAUWWW morgen bestaat My Morning officieel 1 jaar en dan sta je deze ochtend ook op met 9.000 volgers. Ik voel me zo gelukkig met alles wat ik tot nu toe al heb mogen bereiken met My Morning! Zo gaaf! Voor vandaag heb ik dat ook een klein taartje om het te vieren. Deze heerlijk appel-kaneelcups werd massaal voor gestemd. Dit recept is diepvries proef en met 1 cup zit je goed gevuld tot aan de lunch. Ideaal toch?!?

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

  • 130 gr havermout

  • 200 gr tarwebloem

  • 1 el kaneel

  • 1 el bakpoeder

  • 45 gram sweet bee honing @steviala

  • 30 gram ole

  • 250 gram soya-yoghurt

  • 1 appel

  • 3 el rozijnen

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.

  • Mix alle droge ingrediënten bloem, havermout, kaneel en bakpoeder met elkaar.

  • Voeg nu de honing, olie en yoghurt toe tot een stevige massa.

  • Snij je appeltje fijn en voeg ook de appel en rozijnen toe aan de massa. Verdeel de massa over een cupcake vorm en vul tot aan de rand met je mix . Duw met een lepel de massa stevig aan.

  • Zet de vormpjes voor 30 min in de oven. Haal uit de oven en verdeel een beetje pindakaas over de warme cups en genieten maar! ENJOY..

Notitie