Cappuccino chocomousse

Hi!

Zo spannend…. Nog 2 dagen en dan is My Morning officieel 1 jaar oud! Wie jarig is trakteert, uiteraard! Dus hou vrijdag mijn account goed in de gaten, want er komen super gave dingen aan. Ken je ook dat kinderlijke blije gevoel van een verjaardag?

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

  • 250 gr magere kwark

  • 2 eiwitten

  • 20 gr cacaopoeder

  • 3 chocodrops van Steviala

  • 1,5 tl instant (decafé) koffie

Bereiding

  • Splits de eieren en klop de eiwitten stijf.

  • Meng in een andere kom de kwark met de cacaopoeder en stevia door elkaar.

  • Meng in een nieuwe kom 1/3 van het kwark mengsel voorzichtig met 1/2 van het eiwitschuim. Spatel vervolgens het overige schuim bij het mengsel.

  • Meng de instant koffie met de overgebleven 2/3 van het kwarkbeslag. Verdeel het kwarkbeslag over 2 glazen en schep vervolgens het eiwittenbeslag als 2e laag in de glaasjes.

  • Zet de glaasjes voor min 1 uur in de koelkast. ENJOY

Notitie