Bananenbrood muffins

Hi!

De vakantie is vanaf vandaag helaas echt voorbij , maar gelukkig mogen we deze week nog we genieten van het heerlijke zonnetje! Dat maakt het toch wat minder zwaar om weer back on track te gaan. Het is echt klaar met het feest en we gaan weer gezond aan de gang. Ik zit te twijfelen om jullie wat meer mee te nemen in mijn back on track periode. Hoe ga ik weer aan de gang en hoeveel calorieën budget heb ik per dag, laat vooral in de comments weten of dat jij hier graag meer over zou willen weten.

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

  • 2 bananen

  • 120 gram kokos yoghurt

  • 30 gram Whey chocolade

  • 1 tl bakpoeder

  • 4 el bloem

  • 130 gram havermeel

  • 2 eieren

  • Topping: 200 gr kokos yoghurt

  • 30 gram whey chocolade

  • 2 el cacaopoeder

Bereiding

  • Verwarm de oven op 180 graden.

  • Prak de banaan. Klop de yoghurt, melk en eiwitpoeder samen tot een egale massa en voeg de banaan toe.

  • Als laatste voeg de bakpoeder, bloem en havermeel toe. Schep 2 el van de massa in je muffinvorm en zet voor 15 á 25 min in de oven.

  • Meng ondertussen voor de topping de kokoskwark met de cacaopoeder en whey.

  • Haal de muffins uit de oven en laat afkoelen op kamertemperatuur voor je de muffins uit de vorm haalt. Bedenk met je heerlijke topping en ENJOY

Notitie