Gebakken banaan

Hi!

Oepss… Dan kom je er pas een dag later achter dat de helft van je recepttekst is weggevallen. Vandaag heb ik alles toegevoegd en kun je genieten van dit heerlijke recept. Zo makkelijk en lekker om te maken. ENJOY

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

  • 3 bananen

  • 1 tl bakpoeder

  • 1 tl kaneel

  • 1 ei

  • 2 tl vanille aroma

  • 6 el bloem

  • 60 gr eiwitpoeder

  • Topping: 3 el Kvarg vanille

  • 1 el cacaopoeder

Bereiding

  • Schil de bananen en snij in 4 gelijke stukken. Leg de middelste stukken apart en prak de uiteinden fijn.

  • Voeg de ei en vanille aroma toe aan de geprakte banaan.

  • Voeg als laatste de bloem, kaneel, bakpoeder en eiwitpoeder toe en klop tot een egale massa.

  • Verwarm een bodem olie in een pan, maar kijk uit dat je het niet te heet maakt. Schep je beslag in een hoog en groot glas.

  • Pak nu je overige bananen stukken en druk een ijslolly stokje of satéprikker erin. Duw nu de stukken in het glas tot ze helemaal bedekt zijn met beslag en leg voor 4 á 6 min in de pan.

  • Meng de ondertussen de kvarg met de cacaopoeder voor een lekker romige chocolade dip.

Notitie

Kijk op de website voor andere leuke en lekkere ontbijt, brood of snack recepten.