Kersen plaattaart

Hi!

Dit weekend echt heerlijk genoten en lekker druk geweest. Wel druk met alleen maar super leuke dingen en dan is uitslapen ook wel eens top. We beginnen nu weer op maandag en het is een nieuwe begin van we weer een lekkere week vol leuke recepten! Ik heb er zin in en jij?

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

  • Bodem: 100 gram havermeel

  • 2 eiwitten

  • 2 el honing

  • 2 el olie

  • 5 el bloem

  • Vulling: 3 el custard

  • 30 gram whey eiwitten

  • 75 ml warme melk

  • 120 ml warm water

  • 2 el honing

  • 2 eidooiers

  • Topping: 5 el eiwit granola van Personal Protein

  • 2 handjes ontpitte kersen

  • 3 el Raspberry saus van Callowfit

Bereiding

  • Verwarm de oven op 180 graden.

  • Mix de eiwitten, olie en honing met elkaar. Voeg nu de havermeel en bloem toe tot een klonterige massa.

  • Stort je mix in een rechthoekige cake vorm en duw stevig aan. Zet de bodem vast voor 10 min in de oven.

  • Verwarm de melk en pak vast het warm water.

  • Voeg nu alle ingrediënten in een kom en meng stevig door tot alle klontjes weg zijn. Er zal een stevige en dikke massa ontstaan.

  • Haal de vorm uit de oven en giet je vulling erin. Zet nu terug in de oven voor 20 min.

  • Ontpit ondertussen de kersen en snij fijn en kleine stukjes.

  • Na 20 min haal de vorm eruit en de bovenkant van de vulling is droog. Verdeel de kersen, saus en granola voorzichtig over de bovenkant.

  • Laat de oven temperatuur zakken na 150/160 graden en zet terug in de oven voor 30 min. ENJOY

Notitie

Kijk op de website voor andere leuke en lekkere ontbijt, brood of snack recepten.