Crunchy granola

Hi!

Gisteren stonden onze lieve en fantastisch mama’s in het zonnetje en dat betekend echt een dag voor met lekker eten en Q-time! Hopelijk hebben jullie ondanks een beetje onweer en regen ook mogen genieten van dat lekker warme weer. Vandaag is het dan echt weer tijd om ‘normaal’ te doen. Hahah al zeg ik zet nu bijna iedere maandag volgensmij.

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

Bereiding

  • Verwarm de oven op 180 graden.

  • Splits 2 eieren in een mengkom en klopt de 2 eiwitten tot een stevige massa. Zet apart.

  • Meng nu de overige ingrediënten in een andere mengkom tot een klonterig geheel.

  • Spatel nu voorzichtig het geklopte eiwit door je granola mix tot een plakkerig geheel ontstaat.

  • Maak nu met een lepel kleine hoopjes granolamix op je bakpapier. Zet je ovenschaal voor 15 á 20 min in de oven. Laat afkoelen tot kamertemperatuur en tadaaa je super crunchy granola. ENJOY

Notitie

Als topping gebruik ik aardbeien en frambozen, maar ook mijn heerlijke rabarber, aardbeien compote! Jammyy. Of kijk op de website voor andere leuke ontbijtrecepten.