Citroenbars

Hi!

Vandaag even geen ontbijtpost, maar een prachtige snackpost. Ik had zoveel inspiratie voor een heerlijke bakdag dat ik er vandaag gewoon 2 plaats. Al denk ik niet dat jullie dit erg vinden, want kijk dan wat een plaatje. Dit is echt een heerlijke calorie-arme en vetarme traktatie om jezelf goed te verwennen na het sporten.

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

Bereiding

  • Zet de boter uit de koelkast. Verwarm de oven op 200 graden.

  • Kneed alle ingrediënten voor de bodem met je handen tot een kruimig beslag.

  • Pak een rechthoekige ovenschaal en bekleed met bakpapier. Stort het bodem beslag in de ovenschaal en duw stevig aan.

  • Zet nu voor 20 min in de oven. Mix ondertussen alle ingrediënten voor de vulling door elkaar.

  • Stort dit na 20 min over de biscuitbodem en zet de oven op 160 graden en plaats voor 40 min in de oven.

Notitie

P.s als je hem lang genoeg in de oven hebt gezet. Zet het dan nog voor 5 tot 8 min in de oven op 200 graden. Zo komt het laagje aan de bovenkant los te zitten en kun je deze er heel makkelijk afhalen. Dit is uiteraard niet noodzakelijk, maar geeft wel een mooie uitstraling. Schrik niet als het dan een beetje verbrand in het midden, dit haal je toch weg.
Kijk op de website voor andere leuke en gezonde ontbijt en snackrecepten.