Volkoren appelflap

Hi!

Zondag bakdag het is toch heerlijk. Gewoon heel de dag in je pyjama rondlopen door het huis. Je handen vol met deeg en aan het einde van de dag het deeg ergens achter op je shirt terug vinden. Vergeet niet om ook heerlijk te genieten, lekker lang in bed liggen en op je gemak genieten van je zondag. Ik denk dat ik vandaag een ultime record heb gezet op mijn verlate ontbijt met deze volkoren appelflap. Om 13:30 kan niet vallen tot een brunch toch? Al maakt het dat zeker niet minder lekker hahaha

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

Bereiding

  • Verhit een pan met een beetje olie.

  • Besmeer een zijde van de boterham met zuivelspread en besprenkel kaneel overheen.

  • Snij de appel en verwijder het klokhuis en snij in dunne plakjes. Zelf doe ik dit met een kaasschaaf, maar kijk uit voor je vingertopjes. 🙄

  • Verdeel de appel over de kaneel en zuiverspread en top af met de 2e boterham.

  • Klok het eitje in een diepbord los met de melk. En leg de tosti in het mengsel. Leg vervolgens in de pan en bak aan beide zijde 3 á 4 min. En tadaaa je hebt een gezonde appelflap. ENJOY

Notitie

Heb je geen zin om een pan vies te maken of heel het fornuis te gebruiken, dan kun je het uiteraard ook op het tosti-ijzer maken. Zorg ervoor dat deze wel al opgewarmd is voor je de tosti onder het ijzer plaatst. Kijk op de website voor andere leuke en lekkere ontbijtrecepten of voor gezonde snackrecepten.