Bietenhummus

Hi!

Van de week zag ik op mijn storie een super leuk recept voorbij komen van bietenhummus en Pulled oats, maar ik kon helaas niet terug vinden bij wie ik het nou voorbij had zien komen. Dus toen bedacht ik, weet je wat ik ga zelf iets fabriceren. Wat een succes! Echt heerlijk en super romig!

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Ingrediënten

Bereiding

  • Voeg alle ingrediënten voor de hummus in een keukenmachine of maak fijn met een staafmixer.

  • Zet voor het naanbrood vast een pan op het vuur met 1 el olie en laat op een lage stand warm worden.

  • Mix ondertussen de ingrediënten met elkaar en kneed met je handen tot een stevige massa. Verdeel het deeg in kleine bolletjes.

  • Bebloem je werkbank en duw de deegballetjes tot platte pannenkoeken.

  • Leg het naanbrood in de pan en bak voor +- 6 min per zijde tot ze goud bruin zien. Snij in leuke driehoekjes en dippen maar!

Notitie

Merk je dat het deeg nog te nat is om echt goed te kunnen kneden, voeg er dan nog extra havermeel aan toe tot een stevige kneedbare massa ontstaat. Kijk ook op de site voor andere leuke en gezonde ontbijt en lunchrecepten.