Tonijnsalade

Hi!

Goodmorning! Wat heerlijk om deze ochtend te beginnen met het openen van mijn Instagram en te zien dat ik 3000 fantastische en leuke volgers heb! Wauw allemaal super bedankt voor jullie steun, likes, comments, etc. Al mis ik het zonnetje wel op deze ochtend. Ik kan niet wachten tot de zomer gaat beginnen. Dadelijk (hopelijk) weer lekker op de terrassen en genieten van een fantastisch lunch. Een van mijn favorieten is tonijnsalade. Er gaat sws niks boven zelf gemaakte salades, zo vol en romig van smaak is echt genieten. Om mezelf vast voor te bereiden om deze heerlijke zomer heb ik vandaag mijn top combi van scrambled eggs met verse tonijnsalade en veldsla.

SMAKELIJK, ENJOY EN VEEL SUCCES MET BAKKEN!

Recept

Geniet van deze heerlijke tonijnsalade in combinatie met scrambled eggs en paprika poeder. Met dit recept kun je 5 heerlijke toast maken of tot 5 dagen bewaren in de koelkast. ENJOY!

Ingrediënten

  • 1 blikje tonijn op water

  • 3 el kappertjes

  • 0,5 sjalotje

  • 1 el mosterd

  • 3 el zuivelspread light

  • 3 el milde franse kwark

  • 0,5 el ketchup

  • (eventueel 1 tl wasabi, lekker spicy)

Bereiding

  • Laat de tonijn uitlekken en voeg vervolgens alle ingrediënten samen in een bakje en meng tot een romige salade.

  • Besmeer je toast met de tonijnsalade, leg hier een handje veldsla overheen en top af met je scrambled egg en bestrooi met paprika poeder. ENJOY!

Notitie

1 ei, 3 el melk, 1 tl paprika poeder. Breek het eitje in een klein schaaltje en klop samen met de melk. Verwarm een pan met olie en giet hier vervolgens het ei mengsel in. Spatel na 3 min door om stukjes ei te creëren.

Kijk op de website voor andere leuke lunch en ontbijtrecepten.